Ett seminarium för dig som använder Creative Commons i Stockholm den 27 feb 2013

De flesta seminarier som vi arrangerar handlar om att sprida kunskap om Creative commons. Vi vill att många fler ska förstå hur licenssystemet fungerar, för att kunna använda det.

Men den 27 februari kommer vi att arrangera ett mer fördjupande seminarium på temat ”Återanvända och skapa nytt”. Det är ett seminarium som vi arrangerar tillsammans med .SE och Digisam. Jag, Johanna Berg från Digisam kommer tillsammans med Mathias Klang att närma oss de frågor och de svårigheter som man kan stöta på när man licensierar sitt material med hjälp av CC eller de frågor som man stöter på när man använder Creative Commons licensierat material.

Seminariet vänder sig i första hand till kulturarvsektorn, och skolan, men naturligtvis är alla som är intresserad av att lära mer, eller som stött på frågor som rör Creative Commons välkomna att delta.

Seminariet kommer att vara i Stockholm, den 27 februari, på Ringvägen 100A, 9trp, i .SE:s lokaler. Tiden är 13.00-17.00.

Vill du komma så måste du anmäla dig och det gör du här!