”Internet makes the impossible possible” #cc10

A tribute to Uniform green av K. Alexanderson CC (by)

Vem är du?

Jag jobbar som projektledare för .SE:s Internetguider, publikationer som är gratis och som guidar läsarna genom Internet.

Varför använder/är du engagerad i Creative Commons?

”Internet makes the impossible possible” sa Lawrence Lessig när han föreläste på Internetdagarna. Genom att dela vårt material och vår data skapar vi nya möjligheter tillsammans med andra. Det mesta är redan gjort. Men genom att öppna för att bygga vidare skapas nya kreativa kombinationer som vi alla kan dra nytta av via Internet. Vi lägger liksom pärlplattor tillsammans, och motiven ser vi allihop: vare sig resultatet blir nya tjänster, böcker eller bilder.

Detta inlägg är en del av Creative Commons 10-års jubileum, vi behöver ditt stöd och du får gärna ge oss en födelsedagspresent, genom att donera till vår verksamhet.