Vi laddar upp för 10 års kalas för CC-licenserna

I december fyller Creative Commons licenserna 10 år och det kommer vi i Creative Commons fira med 10-års kalas. Den 11 december kommer vi att fira 10 år med CC, både i Stockholm och Göteborg. I Stockholm är det .SE och Webbstjärnan som hjälper oss med lokaler och inbjudan, och tårtan serveras tillsammans med ett frukostseminarium kring Creative Commons i skolan, anmälan sker här, tid 7.45-9.00 på Ringvägen 100 i Stockholm. I Göteborg är det Föreningen för fri kultur och programvara som fixar kalaset, kl.18.00 i föreningens lokal på Enekullegatan 12 A, och bjuder på tårta för att fira Creative Commons licenserna tio årskalas.

Alla är givetvis välkomna att delta i firandet, vi behöver bara veta att du vill komma. Det bästa av allt är att fram till i december finns det åtminstone ett annat tillfälle då vi bjuder in till ett seminarium kring att komma igång med Creative Commons licenserna. Och det är i

Stockholm den 6 november, då vi tillsammans med .SE, och Digisam arrangerar en workshop kring Creative Commons för ABM-sektorn och pedagoger på temat ”kom igång med CC” som föreläsare har vi bjudit in: Johanna Berg Digisam, Andreas Nordh (Ekillaskolan), Karin Nilsson chef för Digtala museet på Livrustkammaren, Skokloster slott och Stiftelsen Hallwylska museet samt jag själv. Anmälan är öppen och sker här.

Anmälan är öppen för alla dessa tillfällen, och du är hjärtligt välkommen, men antalet platser är begränsade, och principen är som vanligt först till kvarn.