Elever förklarar symbolerna till Creative Commons licenserna?

Jag arbetar till vardags med skoltävlingen Webbstjärnan och på ett av våra bidrag Klassrumsnytt så arbetar de med upphovsrätt och Creative Commons. På deras blogg spelar de in filmer och vi som följer bloggen kan följa deras vindlande resa i att publicera skolarbetet på nätet.

Just nu arbetar eleverna med Creative Commons och deras film är rörande fin så jag tänkte puffa för den. Kolla in och njut och få lite hjälp med att hålla koll på symbolerna som kommer med Creative Commons

4 svar på ”Elever förklarar symbolerna till Creative Commons licenserna?

  1. Vilket fantastiskt sätt att arbeta i klassrummet! Mycket informativt och bra för mig som är ny på CC… Tack!

  2. Helt fantastiskt – Vilka ungar!!:-)
    Och desutom en mycket tydlig och informativ film. Tack så mycket!!

Kommentarer är stängda.