Bilder på temat Creative Commons eller sharing is caring

Under förra veckan hade Fotosöndag temat Sharing is Caring som inspirerats av Creative Commons, en del av vår crossover är att bilderna som publicerades på temat även skulle publiceras här på Creative Commons blogg.

Jag har liksom fotosöndag gjort en slideshow över bidragen, som kom in på temat.

Personligen tycker jag att det finns många bilder som jag skulle vilja lyfta fram som verkligen ger en tydlig bild av temat och de idéer som finns bakom Creative Commons.

Tanken på att kultur skapas i samspel med tidigare skapande, att vi med hjälp av digital teknik kan dela tycker jag fångas av många men när jag skulle välja en så fastnade jag ändå för Niklas Wikströms bidrag

Sharing Is Caring - Fotosöndag

Sharing Is Caring – Fotosöndag av Niklas Wikström CC (by,nc)

Men kan inte låta bli att lyfta fram ett bidrag till som i mina ögon tar fram bilden av det gamla och det nya i ett möte på webben.

Creative CommonsCreative Commons av -Jonas T- CC (by, nc, nd)

Vi på Creative Commons i Sverige tackar alla för att de deltog i skapandet av veckans fotosöndag, och som smakade på idéen med Creative Commons och funderade över att kanske pröva eller till och med valde att pröva att licensiera sitt bidrag i Fotosöndag.

Tack även till Maja och Mattias som valde att låta Creative Commons inspirera temat till Fotosöndag.