CC-Sverige bygger om, med mycket kärlek och värme

Precis som Mathias skriver i sitt inlägg Kärlek för ccSveriges renovering så har vi på Creative Commons i Sverige bestämt oss för att bygga om. Det är en rolig och krävande uppgift. Och vi vill gärna ha hjälp så om du

  • har idéer
  • vill hjälpa till,
  • vill bidra med en eller annan kompetens så tar vi tacksamt emot det

Alla förslag är välkomna, så skriv en kommentar, skicka ett mejl till info@creativecommons.se, skicka en tweet, slå en signal.

Lite om hur vi tänkt

Så här långt har vi tänkt oss följande, bloggen ska förbli en portal där vi kan berätta om de aktiviteter som genomförs av Creative Commons Sverige. Men vi ska även försöka få lite omsättning på bloggposterna genom att:

a) insyndikera de inlägg som skrivs om, eller berör frågor kring Creative Commons på Techrisk, Cyberlaw och från Kristina Alexandersons blogg

b) bjuda in gästskribenter som skriver om sina erfarenheter av sitt arbete och sin användning av Creative Commons

På sajten har vi tänkt oss att lägga upp bra svenskt material för både de som vill licensiera sina verk under Creative Commons och för de som vill använda eller lära sig mer om Creative Commons. Och även här tar tacksamt emot alla tips och förslag på material som är bra och användbart!