Båtsman Brännings Piratpensionat

Jag har sagt det förr: Det finns många kreativa människor som bara vill skapa och dela med sig. Vi på svenska Creative Commons fick just in information om en härlig projekt. Det rör sig om en berättelse, en bok, illustrationer, musik, och låtar… Och förhoppningsvis en blivande musikal.

Båtsman Brännings Piratpensionat är en äventyrsbok för alla som är barn. Båtsman Brännings Piratpensionat är också en ganska bra sång med ett slut man får ducka för. Det är en plats där det blåser alldeles för ofta och mycket, och en sinnesstämning som vi ärligt talat borde försöka göra något åt. Kanske är Bränning också en musikal. Det är svårt att veta, det arbetas titt som tätt på det.

Alltsammans finns online och är licensierat under CC erkännande-ickekommerseill-delalika. Bra jobbat!
Båtsman Brännings Piratpensionat: Ord av Dan Engström, ton av Anders Ekberg och Dan Engström & illustrationer av Pernilla Bergling.